Första väskan, Vestiaire och SLG

Hej! Välkommen till bloggen! Tanken är att du ska få läsa om sånt som är litet extra lyxigt, sånt man kanske inte unnar sig så ofta. Jag tänker att jag kommer skriva om saker jag har hemma, vart de är inköpta, nyheter inom luxury goods, tips och massa annat. Häng med!

Min första väska inom luxury goods är denna. En Louis Vuitton Petit Bucket bag. Den här modellen görs tyvärr inte längre till mitt stora förtret så jag fick vända mig till andrahandsmarknaden och hittade Vestiaire Collective. Här säljs allt inom luxury goods såsom väskor, accessoarer, kläder, skor och annat. Här hittade jag min LV Petit Bucket. Tror jag betalade ca 5500:- inklusive frakt. Jag letade efter en som var i mycket gott skick då det faktiskt var min första märkesväska och ville att den skulle vara så perfekt som möjligt. Och den var verkligen helt perfekt! Verkade som den tidigare ägaren knappt använt den. Med väskan fick jag också en pouchette, en necessär som man fäster inuti väskan.

Jag kan rekommendera Vestiaire då säljaren först skickar varan man köpt till dem. De kontrollerar skicket så det överensstämmer med beskrivningen säljaren angett och dessutom kollar så att väskan är äkta. Det känns faktiskt jättebra och tryggt att de har den servicen vilket ingår i priset. Super!

Nu har jag ögonen på en Louis Vuitton Round Coin Purse för att komplettera väskan. Den kommer jag nog köpa i LV-butiken då den är svår att få tag på i gott skick på andrahandsmarknaden.

Såå, jag hoppas ni hänger med för det kommer hända en massa spännande saker här!

Syns snart!♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s