SLG- Ett hinder på vägen till drömväskan?

Small Leather Goods. Aldrig förr har jag haft ett sådan överväldigande behov av pouches, nyckelhållare, myntförvaring, små och större sminkväskor. Hur kommer det sig? Hur klarade jag mig förr? Har jag en totalt annan livsstil nu eller är jag ett tacksamt offer för knivskarp marknadsföring?

När jag funderar på det är livsstilen i stort sett densamma, men mitt behov ett helt annat. Allt vill jag sortera och ha ordning på. Och att motstå alla SLG som finns därute för alla behov, i olika stilar och färg är närapå omöjligt. Och de kostar inte lika mycket som en väska, men kicken är nästan lika stark.

Men här kommer fällan.

En väska i lyxsegmentet (vilka andra finns det?) kostar sin peng. Och att lägga 15-30.000:- är inget man gör ofta. Det är ju så enkelt att köpa något mindre för att belöna sig själv och att stilla sin hunger om bara för en stund. Men ponera att du lägger 4000:- på en plånbok eller kanske 2000:- på en korthållare, det innebär faktiskt att du är 4000:- längre bort från din drömväska.

För egen del är det en del av tankeprocessen inför ett köp. Sparar jag till något större? Eller är det bara en nyckelhållare jag behöver?

Jag tror man måste ha en plan när man navigerar sig i lyxdjungeln, det är lätt att gå vilse och tappa orienteringen. Själv har jag ett starkt sug efter Gucci Ophidia Key Pouch. Har jag en key pouch redan? Ja.

Men titta får man..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s