Sommarens siluett

Sommaren väskmodell är onekligen 90-talets siluett, fast med vibrerande färger. Man brukar säga att mode går i 30-årscykler och det stämmer bra här.
Båda Prada och Saint Laurent har släppt underbara karameller i perfekt format och med färger som poppar. Prada i stark orange, barbierosa och smaragdgrönt och Saint Laurent i pistage och beige som kompletterar en solbränna.
Formatet är oslagbart. Man får plats med allt det man behöver bära med sig på sommaren som solglasögon, liten plånbok, mobil, läppglans och mer.

Prada leather mini-bag


Axelremmen kan förlängas så du kan bära den som på bilden och förkortas och bäras under överarmen, i handen eller armvecket. Supersmart reglering av axelband som fast med två tryckknappar. Den finns i gult, barbierosa, orange, smaragdgrön, svart och vitt.
Höjd 18 cm
Längd 22 cm
Bredd 6 cm
Material är saffianoläder med foder i nylon, inget innerfack.
Jag har den själv, årets bästa köp, funkar till allt och färgen gör mig glad!

Nästa väska är Saint Laurent Le 5 a 7.

Här i pistage. Lite större än Prada, i kalvskinn med skinnfoder och liten innerficka med blixtlås. Finns i pistage, barbierosa, kamel, mörkgrönt, grått, svart och ljusbrunt.
Höjd 29
Längd 16
Bredd 6,5
Eftersom den finns i härliga höstfärger också är det en väska som kan fungera till kommande säsong också för att den är lite större. Min klara favorit är pistage. Alltså…underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s